Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 367

Триває затвердження місцевих бюджетів на 2020 рік

18 грудня голова районної ради Володимир Бреус взяв участь в роботі пленарного засідання XLI сесії Самійлівської сільської ради, яка однією з перших затвердила основний фінансовий документ сільської ради на 2020 рік

Насамперед депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку Самійлівської сільської ради на 2016-2020 роки та відкоригували показники сільського бюджету на поточний рік.

Щодо наступного року, то, відповідно до рішення «Про сільський бюджет на 2020 рік», дохідна частина сільського бюджету Самійлівської сільської ради на 2020 рік складає 2712,670 тис. грн. В такому ж розмірі затверджено і видаткову частину сільського бюджету. Серед іншого, значну частину коштів передбачено на благоустрій території населених пунктів, виділення матеріальної допомоги мешканцям сільської ради.

З метою соціального захисту населення Самійлівської сільської ради, розвитку культури, фізичної культури та спорту, депутати схвалили відповідні сільські Програми.

З вищезазначених питань, які є взаємопов’язаними між собою, депутатів проінформувала головний бухгалтер сільської ради Наталія Шейко.

Підсумовуючи роботу сільської ради за рік, що минає, депутати затвердили представлений сільським головою Юрієм Яковлєвим звіт про виконання плану роботи Самійлівської сільської ради за 2019 рік.

Запланували свою роботу депутати і на наступний рік.

На території населених пунктів Самійлівка, Верхньоводяне, Широке, Новоолександрівка силами сільської ради вже котрий рік поспіль проводяться роботи по облаштуванню вуличного освітлення. Тож сьогодні депутати прийняли у комунальну власність сільської ради вже змонтовані електроустановки вуличного освітлення з енергозберігаючими технологіями по селу Самійлівка. Погодили депутати і плани щодо продовження роботи сільської ради в цьому напрямку на наступний рік.

Одне з нагальних питань, яке хвилює чи не кожного мешканця сіл Самійлівської сільської ради – аварійний стан автомобільної дороги Уплатне - Самійлівка. Тож депутати вирішили схвалити Звернення до Близнюківської районної ради та Близнюківської районної державної адміністрації з проханням вжити заходів, та, в свою чергу, звернутися до Служби автомобільних доріг у Харківській області стосовно забезпечення безпеки дорожнього руху на цьому відрізку дороги.

По закінченню пленарного засідання депутати обговорили разом з головою районної ради Володимиром Бреусом проблемні питання, що стосуються життєдіяльності громади та району.



« повернутися до списку новин