Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 619

      Остання сесія 2018 року була багата на гостей, подарунки та цікаві сюрпризи. Окрім власне депутатів, селищного та сільських голів, керівників управлінь та організацій, на сесії були присутні депутати обласної ради Анатолій Русецький та Федір Савченко і школярі Самійлівського ліцею. Прийшли привітати депутатів і учасники ансамблю «Доярочка» Олексіївського сільського будинку культури, яким були вручені нагороди за  почесне третє місце, яке здобув цей самодіяльний колектив на фестивалі «Євро-фольк-2018», що проходив у м. Харкові.

      Перед початком роботи сесії виступив депутат обласної ради Анатолій Русецький, який  передав вітання від голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної та голови обласної ради Сергія Чернова та разом з головою районної ради Володимиром Бреусом та головою районної державної адміністрації Анатолієм Калашником вручив обласні та районні відзнаки, а ще, як член конкурсної комісії обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» урочисто передав чотири сертифікати  сільським головам – переможцям громад в обласному конкурсі «Разом у майбутнє», які були реалізовані на території нашого району в 2018 році.

     За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування нагороджено грамотами Харківської обласної ради депутатів районної ради Лідію Шулець та Вікторію Калінченко, головного спеціаліста організаційного відділу виконавчого апарату Близнюківської районної ради Володимира Шевченка.

       Подяки голови обласної ради Сергія Чернова оголошено депутату районної ради Олександру Кременчуцькому та депутату Берестівської сільської ради Сергію Гончарову.

      Заохочувальною відзнакою голови обласної ради «Цінний подарунок – годинник з логотипом» відзначено радника голови районної ради Бориса Мухіна.

      Грамотами Близнюківської районної ради та Близнюківської районної державної адміністрації нагороджено депутатів районної ради – Олену Ляпкало, Романа Курбацького, Олену Тищенко та Андрія Фурмана; сільських голів – Катерину Билим та Людмилу Голуб; секретарів сільських рад – Олену Романенко та Тетяну Чигрин; державного реєстратора державного реєстратора речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень виконавчого комітету Софіївської сільради Інну Кузнєцову; головних бухгалтерів: Лукашівської сільради – Тетяну Лєпілову та бухгалтерської служби Близнюківської селищної ради – Аллу Могилу.

     За активну життєву позицію, вагомий внесок у розбудову демократичного суспільства та розвиток місцевого самоврядування, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено грамотами Близнюківської районної ради та Близнюківської районної державної адміністрації директора Самійлівського ліцею Галину Климець; учителя української мови та літератури, керівника кіногуртка «Крок» Близнюківського ліцею Ларису Куц; завідувача Бурбулатівської філії КЗ «Близнюківський ліцей», керівника гуртка «Клуб старшокласників «Точка зору» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості Ірину Маник.

      Сертифікати про реалізацію міні-проектів, реалізованих упродовж 2018 року, переможцям конкурсу «Разом у майбутнє» були вручені особисто депутатом облради Анатолієм Русецьким. Їх отримала директор Близнюківського ліцею Маргарита Іваненко за міні-проект «Застосування інформаційно-комунікативних технологій – засіб формування ключових компетентностей молодших школярів Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області», Криштопівський сільський голова Олександр Линник - за міні-проект «Відновлення вуличного освітлення –життєва необхідність села», Квітневий сільський голова Людмила Голуб за міні-проект «Світла вулиця - запорука  добробуту й розвитку громади» та Острівщинський сільський голова Алла Капран  за реалізацію міні-проекту «Школа наша, як світлиця, а покрівля не годиться».

      Після церемонії нагородження  депутати приступили до роботи. В цілому на черзі денній розглядалося 53 питання, серед яких і «Про районний бюджет на 2019 рік». Враховуючи, що кожне із питань, що розглядалися на  сесії, попередньо було ретельно опрацьоване в робочих депутатських групах, то депутати працювали швидко та злагоджено. Бюджет 2019 року прийнято  (рішення нижче), як і ряд нагальних до вирішення питань. На сесії було внесено зміни до ряду районних Програм, та затверджено деякі нові Програми; заслухано звіти керівників районних медичних закладів та затверджено нові Статути КНП «Близнюківський РЦПМД» та КП «Близнюківська ЦРЛ»; затверджено технічну документацію з грошової нормативної оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, структуру виконавчого апарату районної ради, План діяльності Близнюківської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік та План роботи районної ради на наступний рік.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин