Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 590

Затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік та схвалено напрями соціально-економічного розвитку Близнюківського району на поточний рік

     26 лютого відбулося пленарне засідання ХХХІ  сесії районної ради.

     Перед початком розгляду питань черги денної депутати привітали своїх колег, які в міжсесійний період відсвяткували ювілейні Дні народження. Теплі слова вітань звучали на адресу депутатів районної ради Арслана Агаєва, Олександра Чуйка та Любові Савісько, а також Софіївського сільського голови Наталії Матвієнко, Криштопівського сільського голови Олександра Линника та секретаря Криштопівської сільської ради Ольги Лебединської.

     З метою визначення цілей та пріоритетних напрямів соціально-економічного розвитку Близнюківського району на поточний рік, після попереднього обговорення на засіданнях  постійних комісій, депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2019 рік. Програма містить заплановані на 2019 рік конкретні заходи щодо виконання пріоритетних завдань у відповідних сферах – освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення, агропромислового розвитку та житлово-комунального господарства району та очікувані результати виконання цих заходів. Крім цього, у частині «Капітальні вкладення на об’єкти соціально–економічного значення у 2019 році» наведено перелік об’єктів, будівництво яких передбачено здійснювати в районі протягом 2019 року.

    Затвердивши нові районні Програми, депутати перейшли до блоку фінансових питань. Підбивши підсумки минулого бюджетного року, вони затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік.

     Щодо районного бюджету на поточний 2019 рік, депутати відкоригували показники доходної та видаткової частин районного бюджету.

     Зокрема, затвердили субвенції, виділені сільськими радами на потреби закладів освіти, культури та охорони здоров’я, які функціонують на території відповідних рад. Загалом за рахунок цільових субвенцій збільшено доходи та видатки загального та спеціального  фондів районного бюджету на загальну суму  2036,9 тис.грн.                       

     Крім цього, за рахунок цільових субвенцій від Лукашівської, Софіївської, Берестівської, Бурбулатівської та Острівщинської сільських  рад на співфінансування інвестиційного проекту "Реконструкція комплексу будівель комунального підприємства "Близнюківська ЦРЛ" за адресою смт. Близнюки, вул. Калинова, 3" надійшли кошти на загальну суму 400,0 тис.грн.  

     За рахунок вільних коштів загального фонду районного бюджету збільшено  видатки загального та спеціального фонду районного бюджету на суму  2672,3 тис.грн.       

     За рахунок залишків освітньої субвенції в сумі 42,0 тис.грн., збільшено видатки спеціального фонду районного бюджету. Дані кошти будуть спрямовані  відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА  на придбання мультимедійного обладнання для кабінетів природничих циклів Близнюківського ліцею.

      Розглядали на пленарному засіданні і кадрові питання. З врахуванням вимог чинного законодавства, депутати вирішили продовжити трудові відносини на умовах контракту з Павлюком Геннадієм Петровичем на посаді Генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Близнюківський РЦПМД» та з Поліковою Ларисою Володимирівною на посаді Генерального директора Комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» терміном на 5 років.

      З метою забезпечення функціонування Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Близнюківської районної ради Харківської області», депутати затвердили Положення про проведення конкурсу на посади директора та педагогічних працівників установи та зробили наступний крок – прийняли рішення щодо оголошення конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» БЛИЗНЮКІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ. Відповідно до затверджених Положень, проведення конкурсного відбору здійснюватиме відділ освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації.

 

        З рішеннями, прийнятими на пленарному засіданні XXХІ сесії Близнюківської районної ради VII скликання та додатками до них, можна ознайомитися на офіційному сайті районної ради http://bliznjuki-rayrada.gov.ua в рубриці «Матеріали сесій».  



« повернутися до списку новин