Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 362

Членами постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності схвалено основні показники районного бюджету на 2020 рік

В рамках підготовки до пленарного засідання ХXXVII сесії районної ради, яке відбудеться 17 грудня 2019 року, члени постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності на чолі з головою постійної комісії Олексієм Дідоренком, 13 грудня провели чергове засідання.

Насамперед розглянули та схвалили проєкт Програми економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2020 рік, представлений начальником відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Cвітланою Бондаренко.

З метою своєчасного освоєння коштів до закінчення бюджетного року, члени постійної комісії розглянули та схвалили пропозиції районної державної адміністрації щодо внесення остаточних змін до районного бюджету на 2019 рік.

Щодо основного фінансового документу району на наступний рік, то, відповідно до проєкту рішення «Про районний бюджет на 2020 рік», загальний обсяг районного бюджету з врахуванням міжбюджетних трансфертів з Державного бюджету України та з обласного бюджету:

  • за доходами  складає – 111263,8 тис. грн,  в тому числі: по загальному фонду –110479,6 тис. грн, по спеціальному фонду – 784,2 тис. грн.
  • за видатками складає – 111263,8 тис. грн,  в тому числі: по загальному фонду –110313,1 тис. грн, по спеціальному фонду – 950,7 тис. грн.

З метою забезпечення школярів та дошкільнят району гарячим харчуванням, члени постійної комісії рекомендували встановити на 2020 рік вартість харчування вихованців дошкільних навчальних закладів в розмірі 35,0 грн. на одну дитину в день та учнів пільгового контингенту загальноосвітніх навчальних закладів Близнюківського району, яка становитиме 20,0 грн. на одну дитину в день.

Розглянувши клопотання директора Комунальної установи «Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), члени постійної комісії прийняли рішення щодо звільнення громадян, згідно зі списком, від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) відділенням денного перебування даної установи.



« повернутися до списку новин