Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 409

 21 листопада відбулося пленарне засідання ХХХVІ позачергової сесії  районної ради, на якому  затверджено чергові зміни  до районного бюджету на 2019 рік

     Серед нагальних питань, які потребували невідкладного вирішення – внесення змін до низки освітянських програм – «Комплексної програми розвитку освіти на 2019-2020 роки» та до районної Програми «Молодь Близнюківщини» на 2016-2020 роки та, власне, до районного бюджету на поточний рік.

     Під час розгляду питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2018 року № 689-VIІ «Про районний бюджет на 2019 рік»  та додатків до нього (зі змінами)» депутатами були одноголосно схвалені пропозиції районної державної адміністрації щодо внесення змін до районного бюджету на поточний рік, які попередньо розглянуті та погоджені членами постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності районної ради.

     Відповідно до рішення, за рахунок цільових інших субвенцій від сільських  та селищної рад  збільшено доходи та видатки загального та спеціального фондів районного бюджету на загальну суму  933,5 тис.грн.

  Зменшено доходи та видатки спеціального фонду районного бюджету за рахунок цільових субвенцій на співфінансування інвестиційних проектів на суму 150,0 тис.грн.  від Близнюківської селищної  ради, а саме на співфінансування об'єкту "Реконструкція комплексу будівель комунального підприємства "Близнюківська центральна районна лікарня» за адресою: смт. Близнюки, вул. Калинова, 3 (коригування)".

     Затверджені внутрішні зміни згідно клопотань головних розпорядників коштів районного бюджету: управління соціального захисту населення; відділу культури і туризму та відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації.

     Депутати підтримали пропозиції райдержадміністрації і щодо збільшення доходів та видатків загального фонду районного бюджету на загальну суму 1530,4 тис.грн. за рахунок коштів, отриманих в результаті перевиконання дохідної частини загального фонду районного бюджету. Левова частка даних коштів спрямована на забезпечення виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та придбання твердого палива для закладів освіти району.

     На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» депутати схвалили План діяльності Близнюківської районної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік.



« повернутися до списку новин