Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 626

Проведено чергове засідання постійної комісії

з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності

     

       12 вересня, в рамках підготовки до пленарного засідання ХІХ сесії районної ради, відбулося засідання постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності.

      Під час роботи члени постійної комісії на чолі з депутатом Олексієм Дідоренком підтримали пропозиції райдержадміністрації щодо внесення чергових змін до районного бюджету на поточний рік.

      Зокрема, депутати здійснили перерозподіл видатків згідно клопотань головних розпорядників коштів, внесли зміни до районного бюджету  згідно рішення ХІІ сесії VІІ скликання обласної ради від 31.08.2017 року та, традиційно, затвердили інші субвенції від сільських рад району.

      В ході засідання члени постійної комісії, взявши до відома інформацію головних розпорядників коштів – районної ради, районної державної адміністрації, відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, рекомендували до затвердження на сесії районної ради зміни до низки районних програм, що стосувалися фінансового забезпечення.

     Цієї сесії буде здійснено коригування фінансової частини заходів Програми удосконалення медичної допомоги жителям Близнюківського району на засадах сімейної медицини  на 2016-2020 роки, Програми  висвітлення діяльності органів влади Близнюківського району у засобах масової інформації на 2016-2018 роки,  Програми розвитку фізичної культури і спорту в Близнюківському районі на 2017-2021 роки та Програми фінансової підтримки Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР».



« повернутися до списку новин