Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 464

Члени постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності

 погодили зміни до районного бюджету Близнюківського району на поточний рік

     9 липня, під керівництвом заступника голови постійної комісії Олени Ляпкало, провела засідання постійна комісія районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності.

     В ході засідання члени постійної комісії погодили пропозиції Близнюківської районної державної адміністрації щодо внесення змін до районного бюджету на поточний рік, які представила начальник фінансового управління Світлана Скупченко.

     Зокрема, в ході засідання комісії погоджено міжбюджетні трансферти від Близнюківської селищної ради на загальну суму в розмірі 418,5 тис.грн. та від Олексіївської сільської ради на загальну суму 18,75 тис.грн.

     Переважна частина цих коштів спрямовується на придбання предметів та матеріалів для проведення поточного ремонту закладів освіти та культури району, забезпечення функціонування на належному рівні гурткової роботи.

     Також погоджено перерозподіл іншої субвенції від Новоукраїнської сільської ради.

     Члени постійної комісії одноголосно погодили пропозиції районної державної адміністрації, з подальшим їх затвердженням на пленарному засіданні сесії Близнюківської районної ради.



« повернутися до списку новин