Близнюкiвська районна рада

Про скликання ХІІІ сесії Близнюківської районної ради VІІ скликання

Переглядів: 668

УКРАЇНА

БЛИЗНЮКІВСЬКА  РАЙОННА  РАДА  ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Р  О  З  П  О  Р  Я  Д  Ж  Е  Н  Н  Я

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

 25 жовтня 2016 року                                   смт Близнюки                                                     № 29-р  

 

Про скликання ХІІІ сесії Близнюківської районної ради VІІ скликання

 

    

     Відповідно до статей 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 15, 16 Регламенту Близнюківської районної ради:

 

  1. Скликати ХІІІ сесію Близнюківської районної ради VІІ скликання, пленарне засідання якої провести 22 листопада 2016 року о 10 годині в залі засідань районної ради.

      2.   На розгляд сесії  винести питання:

2.1. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року.

2.2. Про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2015 року № 77-VІI  “Про районний бюджет на 2016 рік” та додатків до нього (зі змінами).

2.3. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Близнюківської районної ради, затверджене рішенням ІІІ позачергової сесії районної ради від 10 грудня 2015 року. 

2.4. Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Близнюківського району на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням VІ сесії районної ради VІІ скликання від  25 лютого 2016 року (зі змінами).

2.5.Про внесення змін до Програми забезпечення пожежної безпеки в Близнюківському районі на  2016-2019 роки,  затвердженої рішенням  V позачергової сесії районної ради VІІ скликання від  13 січня 2016 року.

2.6. Про перейменування дошкільних навчальних закладів (ясла-садків) Близнюківської районної ради Харківської області.

2.7. Про правонаступництво Близнюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

2.8. Про укладення контракту з директором комунальної установи «Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

2.9. Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

2.10. Про затвердження штатного розпису виконавчого апарату Близнюківської районної ради з 01 грудня 2016 року.

2.11. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області.

2.12. Про затвердження технічної документації з грошової нормативної оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, сільськогосподарські угіддя (рілля) що надані в користування  на умовах оренди ТОВ «Краєвид-Агро» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів Алісівської сільської ради на території Близнюківського району Харківської області.

2.13. Про затвердження технічної документації з грошової нормативної оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, сільськогосподарські угіддя (рілля) що надані в користування  на умовах оренди селянському (фермерському) господарству Костюченко Миколи Івановича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів Алісівської сільської ради на території Близнюківського району Харківської області.

2.14. Про затвердження технічної документації з грошової нормативної оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, сільськогосподарські угіддя (рілля) що надана в користування  на умовах оренди ТОВ «Комбікормовий завод» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів Лукашівської сільської ради на території Близнюківського району Харківської області.

2.15. Про затвердження технічної документації з грошової нормативної оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, сільськогосподарські угіддя (рілля) що надана в користування  на умовах оренди ТОВ «Комбікормовий завод» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів Надеждинської сільської ради на території Близнюківського району Харківської області.

2.16. Про затвердження технічної документації з грошової нормативної оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, сільськогосподарські угіддя (рілля) приватної власності гр. Ковальова Олександра Івановича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів Семенівської сільської ради на території Близнюківського району Харківської області.

2.17. Про затвердження технічної документації з грошової нормативної оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, сільськогосподарські угіддя (рілля),   що  надана в користування на умовах оренди фермерському господарству «КУЗНЄЦОВ О.М.» для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів Радгоспівської сільської ради на території   Близнюківського району Харківської області.

2.18. Про депутатські запити.

2.19. Різне.

  1. Затвердити календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення ХІІІ сесії Близнюківської районної ради VІІ скликання. (Додаток 1).
  2. Виконавчому апарату районної ради забезпечити підготовку матеріалів до розгляду на пленарному засіданні районної ради.
  3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова районної ради                                         В. Бреус



« повернутися до списку новин