Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 532

     03 березня 2020 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури та роботи з молоддю Близнюківської районної ради, голова районної ради Бреус В.В., заступник голови районної ради Савченко М.І.,  заступник голови Близнюківської РДА Ляпкало О.В., начальник організаційного відділу районної ради Семеніхіна Т.О., начальник управління соціального захисту населення РДА Тимощук Н.В., заступник Генерального директора КП «Близнюківська ЦРЛ», Генеральний директор Близнюківського КНП «Близнюківський РЦПМД», головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту РДА Шуліпа О. М.

       Членами постійної комісії було заслухано ряд питань щодо виконання місцевих програм за 2019 рік та внесення змін до них в галузі соціального захисту, медицини та соціально-економічного розвитку району.

        Також членами постійної комісії було погоджено проекти рішень щодо затвердження місцевих програм в сфері дошкільної освіти та первинної медико-санітарної допомоги населенню на засадах сімейної медицини.   

        На рогляд постійної комісії було винесено проекти рішення  пов’язані з продовженням процесу реорганізації Софіївської Першої гімназії Близнюківської районної ради Харківської області.

        Наприкінці засідання члени постійної комісії розгянули та взяли до відома інформацію районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області щодо виконання норм харчування та асортименту страв у закладах освіти Близнюківського району та проведення перевірок харчоблоків закладів освіти.

         По всім питанням порядку денного постійної комісії було прийнято позитивні рішення та рекомендовано до розгляду на засіданні сесії Близнюківської районної ради, питання, які не було включено до порядку денного чергової сесії районної ради, рекомендовано винести на розгляд чергової сесії як такі, що потребують негайного розгляду.



« повернутися до списку новин