Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 742

Члени постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності

 внесли чергові зміни до районного бюджету на поточний рік.

З метою забезпечення своєчасного та цільового використання міжбюджетних трансфертів, членами постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності на чолі з заступником голови комісії Оленою Ляпкало 22 квітня схвалено та рекомендовано до затвердження чергові зміни до районного бюджету на 2020 рік.

Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус, голова районної державної адміністрації Сергій Володченко та заступник голови районної ради Микола Савченко

Членами постійної комісії під час засідання затверджено міжбюджетні трансферти від Алісівської сільської ради та Близнюківської селищної ради на загальну суму 261,0 тис.грн.

За рахунок відповідних субвенцій з державного бюджету здійснено розподіл та перерозподіл обсягів міжбюджетних трансфертів районному бюджету Близнюківського району на 2020 рік.

За підсумками розгляду даного питання, членами постійної комісії рекомендовано депутатам внести відповідні зміни до рішення районної ради від 17 грудня 2019 року № 833-VІI «Про районний бюджет на 2020 рік» та додатків до нього (зі змінами)».

З метою сприяння розбудові ефективної медико-санітарної допомоги у громадах Близнюківського району, забезпечення мешканців району доступною, своєчасною та якісною медичною допомогою, розроблено мінігрант «Забезпечення КНП «Близнюківський районний центр первинної медичної допомоги Близнюківської районної ради Харківської області» сучасним діагностичним обладнанням».

Даний мінігрант подається для участі в конкурсному відборі у рамках виконання Проєкту «Ефективна первинна медицина в громаді», який, в свою чергу, фінансується Європейським Союзом, представленим Європейською Комісією.

При цьому обов’язковою умовою участі мінігранту в вищезазначеному Проєкті є співфінансування за рахунок коштів місцевих бюджетів в розмірі не менше 10% його загальної кошторисної вартості.

Тож члени постійної комісії надали згоду на співфінансування мінігранту за рахунок коштів районного бюджету в розмірі 28790,00 грн., що складає 10% загальної кошторисної вартості мінігранту.



« повернутися до списку новин