Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 590

Затверджено чергові зміни  до районного бюджету на 2019 рік

   18 квітня відбулося пленарне засідання ХХХІІ позачергової сесії  районної ради, на якому розглянуто  питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2018 року № 689-VIІ «Про районний бюджет на 2019 рік»  та додатків до нього (зі змінами)».

      Під час розгляду даного питання депутатами були одноголосно схвалені пропозиції районної державної адміністрації щодо внесення змін до районного бюджету на поточний рік, які погоджені на засіданнях постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності районної ради 5 березня та 18 квітня 2019 року.

     Серед нагальних питань, які потребували невідкладного вирішення - затвердження субвенцій на співфінансування інвестиційного проекту «Реконструкція комплексу будівель комунального підприємства «Близнюківська ЦРЛ» за адресою смт. Близнюки, вул. Калинова, 3», виділених Близнюківською селищною, Алісівською, Новоукраїнською та Семенівською сільськими радами на загальну суму 350,0 тис.грн.

     Таким чином, з врахуванням коштів, затверджених бюджетним рішенням пленарного засідання ХХХІ сесії районної ради, яке відбулося 26 лютого 2019 року, за рахунок місцевих бюджетів Близнюківського району в повному обсязі здійснено співфінансування вищезазначеного інвестиційного проекту в розмірі 1735,410 тис.грн., що становить 10% від обсягу його  фінансування на 2019 рік, як передбачено проектом, розробленим з дотриманням умов конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.



« повернутися до списку новин