Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 673

Картинки по запросу графік роботи цоп

Інформація

про проведення засідання постійної комісії з питань

регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності та правопорядку Близнюківської районної ради

 

      В рамках підготовки до пленарного засідання ХХVІ позачергової  сесії районної ради, пленарне засідання якої відбудеться 21 червня 2018 року, 18 червня 2018 року о 10 годині відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності та правопорядку Близнюківської районної ради на чолі з заступником голови постійної комісії Вікторією Калінченко.

      Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус  фахівці районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

      По першому питанню порядку денного проінформував голова районної ради Володимир Бреус про затвердження Типової форми контракту з керівником комунального підприємства, організації, установи, закладу, що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського  району Харківської області, та коротко зазначив про доцільність його затвердження.

    Розглянуті та підтримані питання щодо укладання строкових трудових договорів (контрактів) з директорами комунальних закладів «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» та «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» терміном на 6 років, в зв’язку з останніми змінами в освітньому законодавстві.

      Про внесення змін до Положення про порядок передачі в оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області» коротко проінформував радник голови районної ради Борис Мухін.

      За підсумками розгляду питань черги денної засідання, членами постійної комісії прийнято рішення винести дані питання на розгляд ХХVІ позачергової сесії районної ради.



« повернутися до списку новин