Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 554

Відбулося пленарне засідання ХLI позачергової сесії районної ради

Під час розгляду питань черги денної пленарного засідання ХLI позачергової сесії районної ради, яке відбулося 4  травня, депутати затвердили всі проєкти рішень, попередньо погоджені членами постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності на засіданні 29 квітня.

Одноголосно підтримані зміни до «Програми економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2020 рік», затвердженої рішенням   ХХХVІІ   сесії районної ради VІІ скликання від  17 грудня 2019 року (зі змінами);  «Програми створення та накопичення матеріального резерву Близнюківського району на 2018-2020 роки», затвердженої рішенням   ХХІІІ   сесії районної ради VІІ скликання від  06 березня 2018 року» та до Програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання  молоді та призову громадян України  на строкову військову службу в Близнюківському районі на 2019- 2023 роки».

Стосовно змін до районного бюджету на 2020 рік, після  тривалого обговорення депутати   підтримали пропозиції районної державної адміністрації, попередньо погоджені членами постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності та прийняли відповідне рішення. (пояснювальна записка до рішення додається).

 Наостанок депутати надали згоду на співфінансування проєкту «Забезпечення КНП «Близнюківський районний центр первинної медичної допомоги Близнюківської районної ради Харківської області» сучасним діагностичним обладнанням». Даний проєкт подано для участі в конкурсному відборі у рамках виконання Проєкту «Ефективна первинна медицина в громаді».

Підтримали депутати і депутатський запит депутата районної ради Тищенко О.М. до Генерального директора КП «Близнюківська центральна районна лікарня» Полікової Л.В. щодо надання звіту про використання коштів на придбання медикаментів для КП «Близнюківська ЦРЛ» упродовж 2020 року.



« повернутися до списку новин