Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 578

В освітніх закладах Близнюківського району реалізовано мініпроєкти – переможці обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» в 2020 році

Серед активних учасників цьогорічного конкурсу мініпроєктів «Разом у майбутнє» -  батьківські комітети закладів загальної середньої освіти - Бурбулатівської філії Комунального закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області та Уплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області.

«Щоб у ногу з часом крокувати, харчоблок сучасний в школі треба мати»- такий пріоритет для себе визначив Батьківський комітет Бурбулатівської філії Комунального закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

В рамках заходів даного мініпроєкту здійснено поточний ремонт в приміщеннях харчоблоку та їдальні Бурбулатівської філії. Придбано кухонний посуд, побутову техніку та меблі для харчоблоку та їдальні навчального закладу.

Загальна вартість проєкту становить  290000,00 гривень; в тому числі кошти Харківської обласної ради – 145000,00 гривень; Бурбулатівської сільської ради –  130500,00 гривень; кошти Конкурсанта – 14500,00 гривень. Додатково були залучені кошти конкурсанта в розмірі 11560,00 гривень.

«Тепло не розкіш - це здорова нація»- в рамках даного мініпроєкту  в топковійУплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області встановленотвердопаливний водогрійний опалювальний котел та здійснено поточний ремонт топкової.

Бюджет проєкту складає 299960,00 грн., в тому числі: з обласного бюджету – 149980 гривень, з  сільського бюджету Уплатнівської сільської ради – 134982 гривень., кошти конкурсанта - Батьківської радиУплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області – 14998 гривень.

Реалізація даного проєкту надає можливість для безперебійного функціонування навчального закладу в опалювальний період та зменшення обсягів спожитого твердого палива для опалення приміщення закладу, що, в свою чергу, надасть змогу економити кошти і спрямовувати їх на інші потреби закладу.

Використання сучасного енергозберігаючого котла дозволить автоматизувати процес опалення шкільних приміщень.

Під час презентації мініпроєктів, які відбулися за участі депутата Харківської обласної ради Федора Савченка, голови районної ради Володимира Бреуса, голови районної державної адміністрації  Сергія Володченка, Уплатнівського сільського голови Тетяни Туник, директора Уплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Алли Середи, завідувача Бурбулатівської філії Ірини Маник, педагогів навчальних закладів, було висловлено сподівання на подальшу плідну співпрацю органів влади та громади в напрямку соціального та економічного розвитку громад.



« повернутися до списку новин