Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 1135

Картинки по запросу єфімов юрій вікторович харків

Керівники місцевих рад Харківщини визначили напрямки співробітництва

з Державною аудиторською службою України

 

Начальник Північно-східного офісу Держаудитслужби Юрій Єфімов  виступив на  загальних зборах Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області. Він розповів про основні функції Держаудитслужби та важливість професійного підходу до реалізації бюджетної політики органами місцевого самоврядування всіх рівнів.

  Збори відкрив президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. На захід були запрошені представники ЗМІ Харкова і області.

З доповіддю „Про основні напрямки співробітництва Держаудитслужби України з органами місцевого самоврядування” виступив начальник Північно-східного офісу Держаудитслужби Юрій Єфімов, який визначив напрямки співробітництва з керівниками місцевих рад Харківщини,  та повідомив про основні завдання, що поставлені перед Державною аудиторською службою.

 Після обговорення інформації Юрія Єфімова було прийнято рішення представниками членів Асоціації, в якому місцевим радам рекомендовано посилити внутрішній контроль за цільовим та ефективним використанням бюджетних коштів, дотриманням процедури державних закупівель, законодавства з фінансових питань тощо.

Разом з тим, за пропозицією президента Асоціації Сергія Чернова, Північно-східний офіс Держаудитслужби  підготує висновки щодо можливих типових помилок у роботі місцевих рад стосовно виконання бюджетного законодавства. За результатами дослідження, на наступних семінарах-практикумах у цьому році Асоціація разом з Північно-східним офісом Держаудитслужби проведе цикл навчань для керівників місцевих рад з даної тематики.



« повернутися до списку новин