Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 394

Погоджено чергові зміни до районного бюджету на поточний рік.

      В переддень проведення пленарного засідання ХХХVІ позачергової сесії районної ради своє засідання провела постійна комісія районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності на чолі з заступником голови комісії Оленою Ляпкало.

      Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус, перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Протасов та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

    Передусім члени постійної комісії схвалили зміни до «Комплексної програми розвитку освіти Близнюківського району на 2019-2020 роки», затвердженої рішенням ХХХІІІ позачергової сесії районної ради VІІ скликання від  20 грудня 2018 року та до Районної програми «Молодь Близнюківщини на 2016-2020 роки», затвердженої рішенням   ІІІ позачергової сесії районної ради VІІ скликання від  10 грудня 2015 року.

      Щодо внесення змін до районного бюджету на поточний рік, членами постійної комісії погоджено затвердження інших субвенцій від сільських рад на загальну суму 925,7 тис.грн.; перерозподіл інших субвенцій  від Софіївської сільської ради; зменшення  на 150,0 тис.грн. субвенції з місцевого бюджету Близнюківської селищної ради на співфінансування інвестиційних проектів. Крім цього, схвалено перерозподіл видатків згідно клопотань головних розпорядників бюджетних коштів районного бюджету.

      Після тривалого обговорення члени постійної комісії погодили збільшення доходів та видатків загального фонду районного бюджету на загальну суму 1530,4 тис.грн. за перевиконання дохідної частини районного бюджету.

      Насамкінець члени постійної комісії погодили план діяльності Близнюківської районної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік.

     Всі проєкти рішень, як такі, що потребують негайного розгляду, одноголосно винесено на розгляд депутатів на пленарному засіданні ХХХVІ позачергової сесії районної ради, яке відбудеться 21 листопада 2019 року.



« повернутися до списку новин