Близнюкiвська районна рада

Члени постійної комісії з питань економіки, бюджету внесли чергові зміни до районного бюджету на поточний рік

Переглядів: 778

      В рамках підготовки до пленарного засідання ХХVІІІ сесії районної ради, пленарне засідання якої відбудеться 20 вересня 2018 року, членами постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності під керівництвом голови постійної комісії Олексія Дідоренка 19 вересня схвалено та рекомендовано до затвердження чергові зміни до районного бюджету на 2018 рік та розглянуто інші нагальні питання, які стосуються всіх сфер діяльності району.

      Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус, голова районної державної адміністрації Анатолій Калашник, фахівці районної ради та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

      На початку засідання члени постійної комісії схвалили проект Програми забезпечення безпеки дорожнього руху  на території  Близнюківського району на 2018-2020 роки, з основними положеннями якої учасників засідання ознайомив  завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Цапенко.

      Щодо внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, то депутати одноголосно підтримали пропозиції районної державної адміністрації, представлені начальником фінансового управління районної державної адміністрації Світлана Скупченко, і вирішили винести проект рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року 488-VІI  “Про районний бюджет на 2018 рік” та додатків до нього» на розгляд чергової сесії районної ради та рекомендували його до затвердження.

      Серед нагальних питань, які виносяться на розгляд чергової сесії районної ради - неузгодження закриття станції Самійлівка регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» для виконання вантажних операцій та ремонт.

     На постійному контролі – хід ремонтних робіт та утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення Близнюківського району. З детальною інформацією по цьому питанню перед депутатами виступлять представники обласних дорожніх служб.

       Керуючись рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 29 серпня 2018 року №1333 «Про визначення переможця конкурсу та видачу ліцензії на мовлення з використанням частоти 107,5 МГц у смт Близнюках Харківської області», в зв’язку з відсутністю можливості надання Близнюківським районним спеціалізованим комунальним підприємством «ГОСПОДАР» послуг інформації і телекомунікації та необхідністю приведення установчих документів даного підприємства у відповідність до чинного законодавства України, члени постійної комісії погодили та рекомендували до затвердження зміни до Статуту БРСКП «ГОСПОДАР» щодо можливості створення у складі органу управління підприємства спеціального наглядового органу (редакційної ради радіомовлення).

      До розгляду на пленарному засіданні сесії рекомендовано і питання щодо управління майном, що належить до спільної власності територіальних громад. Серед них – надання приміщення в оренду та передача адмінбудівлі Близнюківської районної ради в господарське відання БРСКП «ГОСПОДАР».

      За підсумками розгляду питань черги денної засідання, членами постійної комісії прийнято рішення винести дані питання на розгляд ХХVІІІ сесії районної ради.



« повернутися до списку новин