Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 526

11 червня, під керівництвом заступника голови постійної комісії Олени Ляпкало, провела засідання постійна комісія районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності.

       Про зміни, які пропонуються для внесення до Програми фінансової підтримки Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням ХХХІ сесії районної ради VІІ скликання від  26 лютого 2019 року членів постійної комісії проінформувала в.о. директора Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» Гончарова Л.О.

       Члени постійної комісії погодили пропозиції Близнюківської районної державної адміністрації щодо внесення змін до районного бюджету на поточний рік, які представила начальник фінансового управління Світлана Скупченко.

      В ході засідання комісії погоджено міжбюджетні трансферти від сільських рад району в розмірі 269,2 тис.грн.

      За результатами проведення пленарного засідання Харківської обласної ради від 30 травня 2019 року проектом рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2018 року № 689-VIІ “Про районний бюджет на 2019 рік”  та додатків до нього (зі змінами)» передбачається:

- збільшення доходів районного бюджету та видатків загального фонду управління соціального захисту населення Близнюківської РДА за рахунок цільових субвенцій з обласного бюджету на загальну суму 23,3 тис.грн., а саме: на проведення санаторно-курортного лікування постраждалих громадян, віднесених до категорії 2, та потерпілих дітей (крім дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою) .

- зменшення доходів районного бюджету та видатків загального фонду управління соціального захисту населення Близнюківської РДА за рахунок цільових субвенцій з обласного бюджету на загальну суму 58,4 тис.грн., а саме: на проведення санаторно-курортного лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії.

- збільшення доходів та видатків спеціального фонду районного бюджету за рахунок цільових субвенцій за рахунок  коштів бюджету розвитку обласного бюджету на загальну суму 1000,0 тис.грн., а саме відділу культури і туризму Близюківської РДА на капітальний ремонт головного фасаду будівлі Близнюківського районного Будинку культури за адресою: смт. Близнюки, вул. Б. Хмельницького, буд. 2 Харківської області.

- збільшення доходів районного бюджету та видатків загального фонду відділу освіти,молоді та спорту Близнюківської РДА за рахунок цільових субвенцій з обласного бюджету  на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення якості освіти на загальну суму 958,3 тис.грн., а саме:     

            -  на придбання послуг з доступу до Інтернету  закладів загальної середньої освіти 845,8 тис.грн.,

             - на придбання персональних комп’ютерів 112,5 тис.грн.

      З метою проведення відділом освіти, молоді та спорту Близнюківської райдержадміністрації спортивних змагань з футболу, волейболу та гирьового спорту члени постійної комісії підтримали пропозицію голови районної ради Володимира Бреуса щодо перерозподілу вільних залишків коштів загального фонду, передбачених на проведення видатків загального  фонду районного бюджету, а саме: зменшити призначення по Близнюківській районній раді в сумі 41,0 тис.грн., передбачених на виконання "Програми фінансової підтримки Близнюківського районного спеціалізованого комунального підприємства "ГОСПОДАР" на 2018-2020 роки на адміністративно-господарські витрати.

      За рахунок даних коштів збільшити призначення по відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації, а саме:           

         -  на проведення спортивних змагань з футболу та волейболу 25,7 тис.грн.,

         -  на проведення спортивних змагань з гирьового спорту 4,1 тис.грн.,

         - на виплату стипендій Близнюківської районної ради обдарованим та талановитим учням навчальних закладів та грошового заохочення кращому педагогічному працівнику Близнюківського району за підсумками 2017/2018 навчального року 11,2 тис.грн.

      Члени постійної комісії одноголосно погодили пропозиції районної державної адміністрації з врахуванням доповнень, поданих головою районної ради Володимиром Бреусом, з подальшим їх затвердженням на пленарному засіданні сесії Близнюківської районної ради.



« повернутися до списку новин