Близнюкiвська районна рада

..

Переглядів: 888

На даний час тривають будівельні роботи з ремонту покрівлі Берестівського сільського Будинку культури та благоустрою прилеглої до нього території в рамках заходів мініпроєкту «Капітальний ремонт покрівлі сільського будинку культури та облаштування зони відпочинку – розширення простору для культурного розвитку громад» - переможця обласного конкурсу «Разом в майбутнє» у 2020 році.

Тож, під час робочої поїздки до Берестівської сільської ради, голова районної ради Володимир Бреус разом з секретарем сільської ради Іриною Спасюк ознайомився з ходом виконання ремонтних робіт.

Зокрема, на даний час працівниками підрядної організації – ТОВ «САВ СІТІ» здійснено демонтажні роботи та триває монтаж покрівлі. На сьогоднішній день улаштовано крокви із бруса, лати (решетування), контррешетування із дощок і брусів під покрівлю з листової сталі, прокладну пароізоляцію. Здійснено вимощення з бетону.

Паралельно з ремонтом крівлі тривають роботи по облаштування зони відпочинку. Працівниками ТОВ «Райсількомунгосп» встановлено лавки дерев’яні, тривають роботи по укладенню тротуарної плитки.

Активну участь в розвитку громади, підтримку її ініціатив постійно здійснює Биченко Руслан Миколайович, директор СТОВ «Агрофірма «Берестівська». Не став винятком і цей рік, адже саме СТОВ «Агрофірма «Берестівська» виступила в ролі приватного партнера конкурсного мініпроєкту.

Всі роботи за проектом підрядні організації планують завершити до 1 вересня 2020 року.



« повернутися до списку новин