Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 393

30 вересня 2020 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури та роботи з молоддю Близнюківської районної ради, в якій взяли участь начальник організаційного відділу районної ради Семеніхіна Т.О., начальник відділу – адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг та державної  реєстрації Близнюківської РДА Бондаренко С.А., Генеральний директор КП «Близнюківська ЦРЛ» Полікова Л.В.

Членами постійної комісії було рогдянуто лист Близнюківської районної державної адміністрації від 28.09.2020 року № 1426 з проханням затвердити план розвитку КП «Близнюківська ЦРЛ» до 2025 року. По даному питанню було заслухано Генерального директора КП «Близнюківська ЦРЛ» Полікову Л.В. та заступника Генерального директора з економічних питань Грушака М.С., які ознайомили присутніх з переліком заходів та основних завдань, які планується реалізувати до 2021 року.

По даному питанню порядку денного постійною комісією було прийнято позитивні рішення та рекомендовано до розгляду на засіданні сесії Близнюківської районної ради.



« повернутися до списку новин