Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 382

Члени постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності  підбили підсумки минулого 2019 бюджетного року  та внесли корективи до районного бюджету на поточний рік.

     В рамках підготовки до пленарного засідання ХХХVIIІ позачергової сесії районної ради, пленарне засідання якої відбудеться 30 січня 2020 року, членами постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності на чолі з заступником голови постійної комісії Оленою Ляпкало 29 січня схвалено та рекомендовано до затвердження звіт про виконання районного бюджету за 2019 рік та зміни до районного бюджету на 2020 рік.

     Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус, заступник голови районної ради Микола Савченко, перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Протасов, фахівці районної ради та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

     Перед розглядом бюджетних питань члени постійної комісії схвалили проєкт «Програми забезпечення виконання  Близнюківською районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень на 2020 рік», про основні положення якої депутатів проінформувала керівник апарату райдержадміністрації Ірина Нікітіна.

     Рекомендовано до затвердження і зміни до Програми удосконалення медичної допомоги населенню Близнюківського району на 2018-2020 роки, які на розсуд депутатів винесла Світлана Бондаренко, начальник відділу – адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації районної державної адміністрації.

     Члени постійної комісії заслухали пропозиції управління соціального захисту населення, з якими виступила начальник управління Надія Тимощук, схвалили та рекомендували до затвердження штатний розпис комунальної установи «Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» на 2020 рік.

     На вимогу часу, в зв’язку з приведенням реквізитів бюджетних рахунків  Близнюківської районної ради у відповідність до міжнародного стандарту номера банківського рахунка IBAN, члени постійної комісії погодили зміни до рішення Близнюківської районної ради від 29 вересня 2011 року №131-VІ «Про затвердження норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію в Близнюківській районній раді»

     Заслухавши інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Світлани Скупченко про основні показники виконання доходної та видаткової частини районного бюджету за 2019 рік, члени постійної комісії схвалили звіт про виконання районного бюджету за 2019 рік та рекомендували його до затвердження (пояснювальна записка до звіту додається).

     Внесено зміни і до районного бюджету на поточний рік. Основні з них - збільшення доходів та видатків загального фонду районного бюджету за рахунок цільових субвенцій від Близнюківської селищної ради та Уплатнівської сільської ради, затверджено перерозподіл видатків згідно клопотань головного розпорядника бюджетних коштів районного бюджету – відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.

     За рахунок вільних залишків загального фонду  та залишків спеціального фонду районного бюджету в сумі 2761,2 тис.грн. збільшено видатки загального та спеціального фонду районного бюджету та здійснено розподіл даних коштів.

     За підсумками розгляду питань черги денної засідання, членами постійної комісії прийнято рішення винести на розгляд ХХХVIIІ позачергової сесії всі розглянуті питання, в тому числі ті, які потребують негайного розгляду.



« повернутися до списку новин