Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 634

Картинки по запросу графік роботи цоп

     07 травня 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я та соціального захисту, культури та роботи з молоддю Близнюківської районної ради, в якій взяли участь голова Близнюківської районної ради Бреус В.В., керуюча справами виконавчого апарату районної ради Шепеньова І.В., начальник організаційного відділу районної ради Семеніхіна Т.О., начальник відділу освіти, молоді та спорту Бондаренко Л.В., начальник відділу культури і туризму    Семеніхіна В.О.

       По першому питанню порядку денного інформував начальник відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА Бондаренко Л.В., який повідомив, що відповідно до останніх  змін в ЗУ «Про освіту» та  у зв’язку зі створенням нового освітнього округу в Близнюківському районі з опорним закладом в с. Самійлівка  є необхідним змінити тип та назву Самійлівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Близнюківської районної ради Харківської області на Самійлівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області.

        По другому питанню інформував голова районної ради Брес В.В., який ознайомив членів постійної комісії з проектом рішення про втрату чинності деяких рішень районної ради в зв’язку з набуттям чинності Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти затвердженого Наказом МОН України від 28.03.2018.

       По наступному питанню інформувала начальник відділу культури і туризму Близнюківської РДА Семеніхіна В.О. , яка ознайомила членів постійної комісії з переліком базової мережі закладів культури району на 2018 рік та наголосила про необхідність її затвердження на засіданні сесії районної ради.   

      По останньому питанню порядку денного проінформував начальник відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА Бондаренко Л.В., який ознайомив членів комісії з проектом рішення про створення Близнюківського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 Близнюківської районної ради Харківської області.

         По всім питанням порядку денного постійної комісії було прийнято позитивні рішення та рекомендовано до розгляду на засіданні сесії Близнюківської районної ради.

 



« повернутися до списку новин