Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 634

Картинки по запросу графік роботи цоп

В рамках підготовки до пленарного засідання ХХІV позачергової  сесії районної радипленарне засідання якої відбудеться 11 травня 2018 року, 03 травня 2018 року о 10 годині відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності та правопорядку Близнюківської районної ради на чолі з заступником голови постійної комісії Вікторією Калінченко.

      Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус  фахівці районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, заступник керівника Лозівської місцевої прокуратури юрист І класу Нестєров Д.І.

      По першому питанню порядку денного проінформував заступник керівника Лозівської місцевої прокуратури юрист І класу Нестєров Дмитро Ігоревич «Про рівень злочинності на території Близнюківського району та смт Близнюки протягом 2017 року, причини, умови та заходи протидії». Дану інформацію членами комісії було взято до відома. 

     Схвалено пропозицію сектора взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної, та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації щодо внесення змін до Програми протидії організованій злочинності, корупції та тероризму на території Близнюківського району на 2017-2019 роки та за наслідками розгляду даного питання членами постійної комісії рекомендовано до затвердження на сесії районної ради відповідних змін.

    Розглянуті та підтримані питання щодо укладання строкових трудових договорів (контрактів) з директорами комунальних закладів «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» та «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області», в зв’язку з останніми змінами в освітньому законодавстві.

      Про підготовку експертного висновку постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності та правопорядку щодо проекту рішення Близнюківської районної ради «Про внесення змін до Положення про порядок передачі в оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області» коротко проінформував радник голови районної ради Борис Мухін.

      За підсумками розгляду питань черги денної засідання, членами постійної комісії прийнято рішення винести дані питання на розгляд ХХІV позачергової сесії районної ради.



« повернутися до списку новин