Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 707

Картинки по запросу жкг

08 червня 2017 року на своє засідання зібралися члени постійної комісії з питань екології, комунальної власності та житлово – комунального  господарства  Близнюківської районної ради на чолі з головою комісії Овчінніком Володимиром  Миколайовичем.

      Засідання комісії відбулося в рамках підготовки до проведення позачергової ХVІІ  сесії VІІ скликання районної ради.

     В роботі комісії активну участь взяв голова районної ради Бреус В.В.,  заступник голови районної ради Савченко М.І., керуючий справами виконавчого апарату районної ради Шепеньова І.В.

На засіданні комісії розглядалися слідуючи питання:

- Про надання дозволу на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області.

- Про внесення змін до Програми забезпечення пожежної безпеки в Близнюківському районі на 2016-2019 роки, затвердженої рішенням V позачергової сесії районної ради VІІ скликання від  13 січня 2016 року.

- Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області конвекторів та терморегуляторів відділу культури і туризму районної державної адміністрації в комунальну власність територіальних громад Уплатнівській сільської ради.

- Про надання дозволу на передачу в оперативне управління майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області.

- Про передачу з балансу Близнюківської районої ради адмінбудівлі, господарських будівель та майна, що є невідємною експлуатаційною їх частиною.

- Про продовження оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області.

- Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Близнюківського районного спеціалізованого комунального підприємства «Господар» на 2016-2017 роки затвердженої рішенням ІХ позачергової сесії районної ради VІІ скликання від  14 червня 2016 року (зі змінами).

      З усіх питань порядку денного засідання члени постійної комісії одноголосно прийняли рішення.

 



« повернутися до списку новин