Близнюкiвська районна рада

6 жовтня відбулося чергове засідання Консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування при голові Близнюківської районної ради

Переглядів: 763

  Про механізм зняття показань з лічильників обліку природного газу, спожитого населенням, учасників засідання проінформували старший менеджер відділу продажу ПАТ «Харківгаз» Лисенко Д.В. та керуючий  call-центру ПАТ «Харківгаз» Зозуля І.В.

   Заступник начальника Близнюківського бюро правової допомоги Первомайського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Тищенко Л.О. ознайомила селищного та сільських голів з основними завданнями, функціями та напрямками діяльності новоствореного Близнюківського бюро правової допомоги Первомайського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги. Доповідаюча наголосила на те, що зі створенням бюро правової допомоги у нашій державі завершився етап формування розгалуженої мережі доступу до гарантованої державою правової допомоги.

   З новаціями в порядку надання населенню житлових субсидій згідно внесених змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України учасників засідання проінформувала заступник начальника, начальник відділу грошових виплат та компенсацій управління соціального захисту населення Близнюківської районної державної адміністрації Олена Гришко.

 Завідувач сектора усиновлення, опіки, піклування та розвитку сімейних форм виховання Служби у справах дітей Близнюківської районної державної адміністрації Макарова Н.Б націлила посадовців місцевих рад на співпрацю та надала роз’яснення щодо виконання органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень щодо роботи з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

  В ході засідання голова районної ради Володимир Бреус разом з селищними та сільськими головами району проаналізували стан реалізації в Близнюківському районі у 2016 році міні-проектів – переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» та визначилися з основними напрямками міні-проектів, які будуть розроблені та подані для участі  в вищезазначеному Конкурсі в наступному 2017 році.

   Також голова районної ради проінформував про умови  участі в конкурсному відборі інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

   В робочому порядку на засіданні розглядалося питання щодо виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

 



« повернутися до списку новин