Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 378

«Яке місцеве самоврядування нам потрібно?»

Саме в цій номінації обласного конкурсу для дітей та молоді «Місцеве самоврядування – це ми!» брала участь та здобула почесне друге місце вихованка  Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості Марія Дубровська.

Відповідно до рішення Харківської обласної ради, з метою підвищення інтересу та рівня знань підлітків у сфері управління та місцевого самоврядування, стимулювання до активної участі у житті своїх громад, щороку на Харківщині проводиться обласний конкурс для дітей та молоді «Місцеве самоврядування – це ми!».

Цьогоріч участь у конкурсі взяли майже триста п’ятдесят школярів та студентів із 16 районів області та міста Харкова.

За рішенням журі конкурсу ,в номінації «Краща індивідуальна письмова робота на тему: «Яке місцеве самоврядування нам потрібно?» друге місце зайняла Марія Дубровська, вихованка гуртка Клуб старшокласників «Точка зору» Близнюківського будинку дитячої та юнацької творчості (керівник гуртка – Маник Ірина Вікторівна).

Під час урочистої церемонії з нагоди Дня місцевого самоврядування, яка проходила 6 грудня за участі голови постійної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради Людмили Немикіної, Марія Дубровська нагороджена Дипломом лауреата конкурсу та відзначена цінним призом.



« повернутися до списку новин