Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 387

В рамках підготовки до пленарного засідання ХL позачергової сесії районної ради, членами постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності на чолі з заступником голови постійної комісії Оленою Ляпкало 7 квітня схвалено та рекомендовано до затвердження чергові зміни до районного бюджету на 2020 рік.

Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус, заступник голови районної ради Микола Савченко, голова районної державної адміністрації Сергій Володченко та перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Протасов.

Членами постійної комісії під час засідання затверджено субвенції від Берестівської та Новоукраїнської сільських рад; розподіл залишків освітньої субвенції на загальну суму 582,1 тис.грн. та  здійснено перерозподіл видатків згідно клопотань відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації - головного розпорядника бюджетних коштів районного бюджету.

На виконання розпорядження районної державної адміністрації від 30 січня 2020 року №07 «Про внесення змін до структури та граничної чисельності працівників Близнюківської районної державної адміністрації», в зв’язку з перейменуванням фінансового управління Близнюківської районної державної адміністрації в фінансовий відділ Близнюківської районної державної адміністрації члени постійної комісії рекомендували до затвердження на пленарному засіданні відповідні зміни до пунктів 9,10,14 та до додатків 3 та 6 рішення  Близнюківської районної ради.

За підсумками розгляду питань черги денної засідання, після тривалого обговорення, членами постійної комісії схвалено проєкт рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 17 грудня 2019 року № 833-VІI «Про районний бюджет на 2020 рік» та додатків до нього (зі змінами)». Дане питання винесено на розгляд ХL позачергової сесії як таке, що потребує негайного розгляду.



« повернутися до списку новин