Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 497

29 жовтня відбулося пленарне засідання ХLV позачергової сесії Близнюківської районної ради

Враховуючи карантинні обмеження, окрім депутатів, на засіданні були присутні лише  голова районної державної адміністрації Сергій Володченко та його заступник Василь Протасов, керівники структурних підрозділів районної ради та райдержадміністрації, головний редактор громадсько-інформаційної газети «Нове життя» Ірина Воронкіна.

На вимогу часу, депутати підтримали пропозиції районної державної адміністрації, погоджені на попередніх засіданнях постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності та внесли зміни до районного бюджету на 2020 рік. З проєктом рішення.депутатів ознайомила начальник фінансового відділу райдержадміністрації  Світлана Скупченко.

Основні положення плану розвитку комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» до 2025 року депутатам презентував Микола Грушак, заступник Генерального директора з економічних питань КП «Близнюківська центральна районна лікарня». Зокрема, він зазначив, що, крім відділень центральної районної лікарні, які наразі функціонують (терапевтично-неврологічне, хірургічно-гінекологічне, дитяче, фізіотерапевтичне, поліклінічне та відділення паліативної допомоги), в планах – створення відділення медичної реабілітації, в якому будуть проходити лікування хворі після перенесеного інсульту та після травм опорно-рухового апарату. 

В  рамках блоку комунальних питань були прийняті рішення про безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області об’єктів нерухомого майна у комунальну власність селищної та сільських рад Близнюківського району та про продовження оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області.

З метою забезпечення школярів підвозом до місць навчання та в зворотному напрямку в безпечних та комфортних умовах, депутати прийняли у спільну власність територіальних громад сіл, селища Близнюківського району автобус шкільний спеціалізований АТАМАND093S4 із спільної власності територіальних громад Харківської області.

Насамкінець голова Близнюківської районної державної адміністрації Сергій Володченко та голова Близнюківської районної ради Володимир Бреус висловили вдячність депутатам Близнюківської районної ради сьомого скликання за плідну та конструктивну співпрацю, оперативність в прийнятті виважених рішень, спрямованих на розвиток Близнюківського району.



« повернутися до списку новин