Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 1226

Порядок денний ХLІІІ позачергової сесії районної ради погоджено на засіданні президії

В день проведення пленарного засідання ХLІІІ позачергової сесії районної ради, члени президії районної ради під керівництвом голови президії Володимира Бреуса погодили та рекомендували до затвердження всі питання черги денної сесії.

Зокрема, депутати детально розглянули проєкт рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 17 грудня 2019 року № 833-VIІ «Про районний бюджет на 2020 рік»  та додатків до нього (зі змінами)». Пропозиції районної державної адміністрації щодо внесення змін до районного бюджету на розсуд депутатів винесла начальник фінансового відділу Близнюківської районної державної адміністрації Світлана Скупченко.

Винесення блоку освітянських питань на позачергову сесію викликано необхідністю коригування «Комплексної програми розвитку освіти в Близнюківському районі на 2019-2020 роки» та  процедурою реорганізації Софіївської Першої філії шляхом приєднання її до Комунального закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

На розгляд сесії традиційно виносяться і питання щодо управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району.

Члени президії, враховуючи  детальний розгляд та рекомендації профільних постійних комісій, прийняли рішення щодо винесення всіх питань черги денної на розгляд пленарного засідання ХLІІІ позачергової сесії районної ради як таких, що потребують негайного розгляду.



« повернутися до списку новин