Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 797

Картинки по запросу графік роботи цоп

 

     13 лютого 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я та соціального захисту, культури та роботи з молоддю Близнюківської районної ради, в якій взяли участь голова Близнюківської районної ради Бреус В.В., керуюча справами виконавчого апарату районної ради Шепеньова І.В., радник голови районної ради Мухін Б.В., начальник управління соціального захисту Тимощук Н.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Бондаренко Л.В., та начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Близнюківської РДА Бондаренко С.А.

        По першим двом питанням порядку денного  інформувала Бондаренко С.А. щодо затвердження нової Програми удосконалення медичної допомоги населенню Близнюківського району на 2018-2020 роки, яка спрямована на забеспечення доступної кваліфікованої медичної допомоги мешканцям району, проведення глибоких структурних змін у медичній галузі, запровадження нових механізмів фінансування та управління у сфері охорони здоров’я, також члени комісії розглянули питання щодо внесення змін до Програми удосконалення медичної допомоги жителям Близнюківського району на засадах сімейної медицини на 2016-2020 роки стосовно забезпечення закладів охорони здоров’я у сільській місцевості сучасним комп’ютерним обладнанням необхідним для медичного обслуговування населення з метою функціонування електронної системи охорони здоров’я.

       По наступним питанням порядку денного інформував начальник відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА Бондаренко Л.В., який ознайомив членів постійної комісії з проектами Комплексної цільової програми розвитку футболу в Близнюківському районі на 2018- 2021 роки та Програми розвитку дошкільної освіти у Близнюківському районі на 2018 рік. Також Бондаренко Л.В. ознайомив членів постійної комісії з питанням щодо затвердження категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів безкоштовним харчуванням в 2018 році. В новому році, крім постійного переліку категорій учнів які харчуються безкоштовно, така пільга буде надаватися дітям з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах.

       Далі по порядку денному інформувала начальник управління соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації Тимощук Н.В. щодо внесення змін до Програми соціального захисту населення Близнюківського району на 2016 -2020 роки в частині фінансової підтримки мешканцям Близнюківського району хворим на туберкульоз, які знаходяться на контрольованому-амбулаторному лікуванні, тобто тепер дана категорія хворих матиме змогу отримувати щомісяця 300 грн на головні харчові продукти, які повинні входити до раціону таких хворих та ряд інших змін. Наступним питанням було розглянуто Порядок використання коштів, передбачених у районному бюджеті для надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Близнюківського району, які опинилися в скрутній життєвій ситуації. Розмір такої допомоги складатиме від 200 до   5000 грн.

        Також членами постійної комісії було розглянуто проект змін до Статуту Близнюківського районного спеціалізованого КП «Господар» з метою розширення діяльності підприємства у сфері радіомовлення та проект Програми фінансової підтримки Близнюківського КП «Господар» на 2018-2020 роки, по яким проінформував радник голови районної ради  Мухін Б.В.

         По всім питанням порядку денного постійної комісії було прийнято позитивні рішення та рекомендовано до розгляду на засіданні сесії Близнюківської районної ради.



« повернутися до списку новин