Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 673

Члени постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності схвалили збільшення розміру медичної субвенції та субвенції, спрямованої на капітальний ремонт доріг комунальної власності

      Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус, заступник голови районної ради Микола Савченко та перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Протасов.

      Щодо внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, в зв’язку з необхідністю освоєння коштів до закінчення бюджетного року, депутати на чолі з заступником голови постійної комісії Оленою Ляпкало одноголосно підтримали пропозиції районної державної адміністрації, представлені начальником фінансового управління районної державної адміністрації Світланою Скупченко.

     Традиційно, затверджено інші субвенції від сільських рад. В зв’язку зі зміною цільового призначення коштів, виділених раніше сільськими радами в вигляді субвенцій, здійснено їх перерозподіл.

      Для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет збільшено обсяг субвенції з обласного бюджету на загальну суму 420,75 тис.грн. за рахунок коштів медичної субвенції.

      Затверджено перерозподіл субвенції з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в розмірі 199 тис.грн.

      Дані кошти, попередньо передбачені на капітальний ремонт дороги по вулиці Гагаріна села Миколаївка Друга (Криштопівська сільська рада), переспрямовані на капітальний ремонт дороги по вул. Ткаченка в смт. Близнюки (Близнюківська селищна рада).

     Крім цього, за рахунок коштів державного бюджету на капітальний ремонт дороги по      вул. Пушкіна в смт. Близнюки додатково  спрямовано 597,717 тис.грн.



« повернутися до списку новин