Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 697

Із звіту голови Близнюківської районної ради Володимира Бреуса.    

Дійсно говорять, що чужої біди не буває. Особливо, коли це стосується стану здоров’я, або, навіть, життя. Повсякденне життя кидає у вирій подій і випробувань багатьох людей нашого району. При цьому без моральної та матеріальної підтримки обійтися, як виявляється, неможливо.

І добре, коли є хтось поряд. І добре, що ми маємо підтримку від Харківської обласної ради та її депутатів.

Досягнувши  взаємопорозуміння з депутатським корпусом Харківської обласної ради, отримавши від них підтримку протягом останнього періоду ми змогли допомогти жителям нашого району хоча б частково компенсувати лікування, проведення хірургічних операцій.

Працюючи в тандемі з депутатом Харківської обласної ради, ми допомогли правильно і вчасно оформити всі необхідні документи для отримання 54 жителями Близнюківщини матеріальної допомоги на загальну суму 427,5 тисяч гривень. Так,  14 чоловік із загальної кількості є жителями селища Близнюки, 12 – є жителями села Садове, 6 чоловік – жителями Олексіївської громади, по 4 чоловіки  – Берестівської та Уплатнівської громад.

Хочу, щоб нас почули в місті Харкові: ми щиро вдячні керівництву та депутатам обласної ради за підтримку та допомогу нашим жителям.

Саме цим прикладом Близнюківська районна рада, її виконавчий апарат, депутатський корпус доказують, що наше завдання не тільки приймати самим виважені та правильні рішення, а і застосувати можливість переконання керівників тих чи інших установ, організацій, підприємств про необхідність прийняття рішення ними на користь конкретних громадян. 



« повернутися до списку новин