Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 966

Члени постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності

  внесли корективи до районного бюджету на поточний рік.

      В рамках підготовки до пленарного засідання ХХVІІ позачергової  сесії районної ради членами постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності на чолі з головою постійної комісії Олексієм Дідоренком 22 серпня схвалено та рекомендовано до затвердження чергові зміни до районного бюджету на 2018 рік.

      Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус, голова районної державної адміністрації Анатолій Калашник та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

   Перед розглядом бюджетних питань члени постійної комісії заслухали пропозиції керівників управлінь та відділів райдержадміністрації щодо внесення змін до низки районних програм. За наслідками розгляду даних питань члени постійної комісії схвалили та рекомендували до затвердження зміни до  «Програми удосконалення медичної допомоги населенню Близнюківського району на 2018-2020 роки» та до Програми удосконалення медичної допомоги  жителям Близнюківського району на засадах сімейної медицини на 2016-2020 роки.         

     Внесено зміни і до районного бюджету на поточний рік. Основні з них - збільшення доходів та видатків загального та спеціального фондів районного бюджету на загальну суму   347,1 тис.грн. за рахунок цільових субвенцій від сільських  рад.

         Пропонується також збільшення доходів та видатків загального фонду районного бюджету за рахунок медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату заробітної плати працівникам КНП « Близнюківський районний центр первинної медичної допомоги» в сумі 1300,0 тис.грн.

      Схвалено збільшення видатків спеціального фонду по відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА за рахунок залишків коштів освітньої субвенції  в сумі 445,6 тис.грн., а саме на придбання кабінету хімії для Близнківського ліцею  Близнюківської районної ради Харківської області 199,6 тис.грн. та на придбання комплектів меблів для  Близнюківського ліцею Близнюківської районної ради Харківської області 246,0 тис.грн.

      Члени постійної комісії погодили виділення за рахунок вільних залишків коштів загального фонду в сумі 10,0 тис.грн. на надання іншої субвенції на лікування населення Близнюківського району в медичних закладах міста Лозова.

        Члени постійної комісії рекомендували здійснити перерозподіл вільних залишків коштів загального фонду, передбачених на проведення видатків загального та спеціального фонду районного бюджету між відділами та управліннями районної державної адміністрації – головними розпорядниками коштів районного бюджету.

       Рекомендовано до затвердження внутрішні зміни згідно клопотань Близнюківської районної ради, відділу освіти, молоді та спорту, відділу  культури і туризму та управління соціального захисту населення  Близнюківської районної державної адміністрації.



« повернутися до списку новин