Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 1187

Зустріч голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з громадою Самійлівської сільської ради

Свій візит голови до Самійлівської сільської ради голова Харківської обласної ради Сергій Чернов розпочав з приємної місії. За дорученням депутатського корпусу обласної ради, він вручив Подяку голови Харківської обласної ради секретарю Самійлівської сільської ради Тетяні Чигрин.

Під час зустрічі голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з громадою Самійлівської сільської ради були порушені питання щодо ремонту доріг загального користування місцевого значення, які пролягають на території населених пунктів. За словами учасників зборів, в зв’язку з незадовільним станом доріг, перевізники відмовляються возити людей, мешканці чотирьох сіл не мають можливості дістатися до амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Уплатне. Через розбиті дороги виникають проблеми з таксі та шкільним автобусом.

Як зазначив Сергій Іванович, «закумульований стабільний ресурс буде спрямований на міжрайонне сполучення, та на дороги,  які поєднують населені пункти. І при цьому Близнюківському району необхідно надати перевагу. Починаючи з наступного року, в програмі будівництва і відновлення доріг на Харківщині буде враховано більш потужне фінансування для Близнюківського району».

Активними членами громади озвучувалися і традиційні для всього району питання щодо розорювання пасовищ, в зв’язку з чим відсутні місця для випасу худоби.

На занепокоєння членів громади, чи будуть почуті проблеми віддалених від районного центру громад у процесі децентралізації, чи не залишаться мешканці наодинці з питаннями, які не зможуть вирішити самостійно, голова обласної ради запевнив, що всі питання будуть розглянуті та вирішені по суті.



« повернутися до списку новин