Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 539

  Шановні ветерани та мешканці Близнюківщини!

       Сердечно вітаю Вас з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

     Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України, героїчно та мужньо виборюючи для світу свободу від нацистських загарбників, втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу.

      Ці закарбовані в історії події пробуджують в кожному з нас почуття гордості за подвиг нашого народу. Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.

    Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми вдячні за мужність, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.

   День перемоги над нацизмом назавжди залишиться в нашій пам’яті як символ героїчного минулого, адже самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину – приклад  патріотизму для нащадків.

   Висловлюємо безмежну вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу.

   Бажаємо всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа, щастя, злагоди та мирного неба над головою Вам і Вашим родинам.

   Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни.

 

З глибокою повагою,

голова Близнюківської районної ради                                                                                                                   В. Бреус



« повернутися до списку новин