Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 1270

Зустріч голови Харківської обласної ради Сергія Чернова

з жниварями ПСП «Тернівка»

В ході робочої поїздки до Близнюківського району голова Харківської обласної ради Сергій Чернов відвідав приватне сільське підприємство «Тернівка», де оглянув структурні потужності, а також зустрівся з керівництвом та працівниками господарства.

Багатогалузеве ПСП «Тернівка» орієнтоване як на рослинницьку галузь, так і на тваринництво. Як повідомив генеральний  директор Арслан Агаєв, виробнича   структура  господарства  складається з тракторної  бригади, автопарку,  токового  господарства,   молочно-товарної   ферми.  В господарстві  утримується   231   голова  великої рогатої худоби,  в тому числі 203 корови. За його словами, це  найбільший  в  Близнюківському районі показник по кількості корів. В господарстві  працює зараз 48 чоловік,   у   тому  числі у тваринництві  17  чоловік.

У аграріїв наразі триває гаряча пора –збирання ранніх зернових. Саме зараз вони отримують результати своєї невтомної праці.

Під час спілкування з колективом підприємства, Сергій Чернов вручив нагороди Харківської обласної ради. Він високо оцінив професіоналізм працівників та їх внесок у соціально економічний розвиток регіону. «Хочу подякувати вам за сумлінну працю, відданість справі та активну життєву позицію. Відомо, який важкий труд аграрія, і я бажаю вам успіхів і благополуччя вашим родинам», - сказав Сергій Чернов.

Зокрема, заохочувальну відзнаку - годинник з логотипом «Голова Харківської обласної ради» Сергій Чернов вручив генеральному директору ПСП «Тернівка», депутату Близнюківської районної ради Арслану Агаєву.

Грамоти Харківської обласної ради отримали механізатори підприємства Сергій Дем’янець та Петро Кукушкін, які в період збирання ранніх зернових та зернобобових культур  працюють в одному екіпажі на зерновому комбайні  New Holland ТС – 2080 та, традиційно, займають передові сходинки в районі.



« повернутися до списку новин