Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 669

5 вересня 2020 року в селі Квітневе відбувся перший розіграш футбольного турніру на честь Олексія Павловича Шарпила. Організатором цього турніру став Віталій Гаража – інструктор по спорту Квівтневої сільської ради.

Турнір зібрав 4 футбольні команди: «Лукашівки», «Новонадеждиного», «Квітневого» та  «Самійлівки».

Привітати знаного в районі футболіста-ветерана, спортивного літописця та архіваріуса приїхали колишні та діючі футболісти району, представники районної та сільської влади, товариші.

Зі щирими поздоровленнями з нагоди першого розіграшу турніру активіста-спортсмена Шарпила О.П. привітав голова Близнюківської районної ради Володимир Бреус. Він відмітив позитивне те, що сьогодні Олексій Павлович серед нас. В свої 72 роки має спортивний вигляд, має великі заслуги у розвитку не тільки футболу в районі, а і легкої атлетики, хокею. Веде активно роботу по створенню історії розвитку районного футболу. На згадку про сьогоднішній турнір та такому, що не залишає спорт і сьогодні Володимир Бреус від себе особисто подарував Олексію Шарпилу футбольний м’яч та побажав забити ще не один гол у ворота суперника.



« повернутися до списку новин