Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 1029

У Близнюківському районі провели продовження  чергової сесї районної ради

Депутати районної ради розглянули нагальні питання та прийняли рішення.

   

    10 жовтня поточного 2017 року продовжила після перерви  свою роботу  ХІХ сесія Близнюківської районної ради.

     На засідання сесії прибули сільські голови, керівники окремих підприємств, організацій, установ,  а також  управлінь та відділів  районної державної адміністрації

     В роботі сесії прийняли участь голова Близнюківської районної державної адміністрації Калашник Анатолій Федорович та його заступники, депутат Харківської обласної ради Савченко Федір Миколайович, заступник керівника Лозівської місцевої прокуратури юрист першого класу Нестєров Дмитро Ігорович.

    На знак традиції, що склалася в районній раді, отримали поздоровлення з нагоди дня народження сільські голови Тетяна Туник,  Олена Кірієнко та Віктор Попілиш, депутати районної ради Олена Ляпкало, Андрій Воронкін, Володимир Бабич,  які святкували день народження в міжсесійний період, та сьогоднішній іменинник – головний спеціаліст районної  ради  Сергій Овчаров.

    Депутати районної ради затвердили чергу денну, при розгляді якої одноголосно прийняли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2017 рік, що стосуються виготовлення проекту приєднання та підключення електроустановки до електричних мереж приміщення дошкільного навчального закладу в селищі Близнюки, що розміщений в реконструйованому приміщенні бувшого банку «Україна», Програми удосконалення медичної допомоги населенню на 2015-2017 роки в частині виготовлення проектно-кошторисної документації реконструкції комплексу будівель центральної районної лікарні.

    Були затверджені зміни до Статутів комунальних підприємств «Близнюківська центральна районна лікарня» та «Близнюківський районний центр первинної медичної допомоги».

    Внесення змін до  районного бюджету на 2017 рік стосувалися збільшення доходів  та видатків загального та спеціального фондів районного бюджету за рахунок субвенцій від сільських та селищної рад, перерозподілу видатків між головними розпорядниками коштів та збільшення доходів і видатків районного бюджету за рахунок перевиконання доходної частини загального фонду районного бюджету за підсумками 9 місяців 2017 року.    

    Відповідно до поданої пропозиції наступні однотипні питання були розглянуті пакетом. Депутати затвердили Технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок,  подані на розгляд сесії постійною комісією районної ради з питань аграрної політики.

     Питання затвердження змін до плану діяльності Близнюківської районної ради з підготовки регуляторних актів також знайшло одностайну підтримку депутатів районної ради.

     Під звуки Гімну України депутати районної ради завершили роботу ХІХ сесії Близнюківської районної ради. 



« повернутися до списку новин