Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 343

За рахунок міжбюджетних трансфертів від сільських рад дохідну та видаткову частини загального фонду  районного бюджету поповнено на 360,7 тис.грн.

      27 вересня, під керівництвом голови постійної комісії Олексія Дідоренка, провела засідання постійна комісія районної ради з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності.

     Активну участь в роботі комісії взяли голова районної ради Володимир Бреус та перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Протасов.

     Члени постійної комісії погодили пропозиції Близнюківської районної державної адміністрації щодо затвердження інших субвенцій, виділених Надеждинською, Криштопівською, Лукашівською, Уплатнівською та Софіївською сільськими радами, які представила начальник фінансового управління Близнюківської районної державної адміністрації Світлана Скупченко.

     Освітянам сільські ради спрямовують кошти на забезпечення харчування учнів та підвозу їх до навчальних закладів (придбання паливно-мастильних матеріалів та запчастин до шкільних автобусів), на забезпечення розвитку гурткової роботи.

     Медичним закладам району – на придбання медикаментів, матеріалів для здійснення ремонтних робіт та паливно-мастильних матеріалів для забезпечення безперебійного функціонування закладів первинної ланки медицини.

     З сільських бюджетів виділено кошти і для забезпечення жіночого населення Близнюківського району своєчасною кваліфікаційною акушерсько-гінекологічною пологовою допомогою КНП "Лозівське територіальне медичне об'єднання" (м. Лозова Харківської області).

     Подальше затвердження вищезазначених міжбюджетних трансфертів  відбудеться на пленарному засіданні чергової сесії Близнюківської районної ради.



« повернутися до списку новин