Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 982

На проведення виборів депутатів місцевих рад та селищного голови за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету до районного бюджету Близнюківського району надійшло 1306,548 тис.грн.

З метою освоєння коштів на забезпечення проведення на території Близнюківського району місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, 24 вересня члени постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності провели своє засідання під керівництвом заступника голови комісії Олени Ляпкало.

Активну участь в роботі комісії та в обговоренні питань черги денної засідання взяли голова районної ради Володимир Бреус та голова районної державної адміністрації Сергій Володченко.

Члени постійної комісії погодили пропозиції райдержадміністрації, представлені начальником фінансового відділу Світланою Скупченко, щодо розподілу субвенції  з місцевого бюджету на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в розмірі 1306,548 тис.грн.

Видатки в розмірі 1304,148 тис.грн., за рахунок яких здійснюватиметься діяльність  Близнюківської селищної територіальної виборчої комісії та дільничних виборчих комісій, будуть спрямовані Близнюківській селищній раді, як головному розпоряднику вищезазначених бюджетних коштів.

Кошти в розмірі 2,4 тис. грн. спрямовуються Близнюківській районній державній адміністрації для виготовлення відділом ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень.

За підсумками розгляду пропозицій районної державної адміністрації щодо коригування показників районного бюджету, членами постійної комісії рекомендовано врахувати їх при внесенні  депутатами на пленарному засіданні позачергової сесії змін до рішення районної ради від 17 грудня 2019 року № 833-VІI «Про районний бюджет на 2020 рік» та додатків до нього (зі змінами)».



« повернутися до списку новин