Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 829

     21 листопада відбулося засідання постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності Близнюківської районної ради.

     В ході роботи члени постійної комісії погодили пропозиції районної державної адміністрації щодо внесення змін до районного бюджету на 2016 рік.     

     Зокрема, на виконання розпорядження Харківської обласної державної адміністрації від 04.11.2016р. №506 зменшено доходи та видатки загального фонду на суму 6350,9 тис.грн., за рахунок цільових субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам.

     Крім того, збільшено доходи та видатки районного бюджету за рахунок перевиконання доходної частини загального фонду районного бюджету за підсумками виконання 10-ти місяців 2016 року в сумі 1672,0 тис. грн.

     Затверджено розподіл медичної субвенції з державного бюджету в сумі 800,0 тис.грн., а саме:   КНП «Близнюківський районний центр первинної медицини» на виплату заробітної плати кошти в суми 558,0 тис.грн., КП «Близнюківська центральна районна лікарня» на виплату заробітної плати кошти в сумі 242,0 тис.грн.

       За рахунок цільових субвенцій з обласного бюджету збільшено доходи та видатки районного бюджету на суму 828,3 тис.грн. Зокрема, кошти в сумі 816,3 тис.грн. спрямовані на  капітальний ремонт покрівлі Уплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. На проведення відпочинку осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, у санаторно-курортних закладах Харківської області спрямовано 12,0 тис.грн.

     За рахунок цільових субвенцій з обласного бюджету зменшити доходи та видатки районного бюджету на суму 86,6 тис.грн., а саме:    на придбання шкільних автобусів для поповнення та оновлення існуючого парку шкільних автобусів, у тому числі спеціальних, обладнання транспортних засобів пристроями супутникової навігації та відео реєстрації 80,0 тис.грн.; на забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів області технічним та технологічним обладнанням, спортивним знаряддям, тренажерами, спортивним інвентарем, безперешкодним доступом до будівель  6,1 тис.грн.; на забезпечення дошкільних навчальних закладів області сучасним обладнанням: меблями, іграшками, твердим і м’яким інвентарем, ігровими дитячими майданчиками тощо, у тому числі оснащення пралень та харчоблоків технічним та технологічним устаткуванням 0,5 тис.грн.

     За рахунок цільових субвенцій від сільських та селищної рад збільшено доходи загального та спеціального фондів районного бюджету на загальну суму 1080,9 тис.грн. Дані кошти виділено сільськими радами для: відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА в сумі 784,2 тис.грн., відділу економічного розвитку і торгівлі Близнюківської районної державної адміністрації в сумі 173,1 тис. грн., управлінню соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації на виконання заходів районної «Комплексної Програми соціального захисту населення Близнюківського району на 2016-2020 роки» на підтримку сімей військовослужбовців призваних на військову службу за контрактом», в тому числі на підтримку сімей військовослужбовців призваних на військову службу за контрактом 50,0 тис.грн.; Близнюківській районній раді на виконання р.1 «Зберігання архівних документів» Заходів програми фінансової підтримки Близнюківського районного спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» на 2016-2017 роки в сумі 47,1 тис.грн., відділу культури і туризму Близнюківської РДА в сумі 26,5 тис.грн.

      Крім цього, члени постійної комісії погодили внутрішні зміни згідно клопотань відділу культури і туризму Близнюківської райдержадміністрації,  Близнюківської районної ради, відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської райдержадміністрації та управління соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації та затвердили інші субвенції, надані селищною та сільськими радами району.

     Також члени постійної комісії рекомендували до затвердження зміни до «Програми забезпечення пожежної безпеки в Близнюківському районі на  2016-2019 роки»,  «Програми створення та накопичення матеріального резерву Близнюківського району на 2015-2017 роки» та до «Програми фінансової підтримки Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» на 2016-2017 роки».



« повернутися до списку новин