Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 698

Картинки по запросу герб украины

     14 лютого 2019 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури та роботи з молоддю Близнюківської районної ради, в якій взяли участь керуюча справами виконавчого апарату районної ради Шепеньова І.В., радник голови районної ради Мухін Б.В., начальник організаційного відділу районної ради Семеніхіна Т.О., начальник відділу освіти, молоді та спорту Бондаренко Л.В., начальник управління соціального захисту населення РДА Тимощук Н.В., начальник відділу економічного розвитку і торгівлі РДА Бондаренко С.А., Генеральний директор КП «Близнюківська ЦРЛ», Близнюківський КНП «Близнюківський РЦПМД», головний спеціаліст відділу культури і туризму РДА  Мургулія А.М.

       Членами постійної комісії було заслухано ряд питань щодо виконання місцевих програм за 2018 рік в галузі медицини, соціального захисту  та культури.

        Також членами постійної комімії було погоджено проекти рішень щодо продовження трудових відносин з Поліковою Л.В. на посаді Генерального Директора КП «Близнюківська ЦРЛ» та Павлюка Г.П. на посаді Генерального Директора КНП «Близнюківський РЦПМД» на умовах контракту з 02 квітня 2019 року терміном на 5 років.     

        На рогляд постійної комісії було винесено проект рішення  Про затвердження програми економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2019 рік, інформувала по даному питанню Бондаренко С.А., начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації.

        Наприкінці засідання члени постійної комісії розгянули питання щодо затвердження Положення про конкурс на посаду директора КУ «ІНКЛЮЗИВНО- РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР»  Близнюківської районної ради Харківської області та Положення Про затвердженя Положення про конкурс на посади педагогічних працівників КУ «ІНКЛЮЗИВНО- РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР»  Близнюківської районної ради Харківської області. Членам комісії було запропоновано розглянути лист відділу освіти Близнюківської РДА щодо призначення  Пономарьової В.С. на посаду директора КУ «Близнюківський ІРЦ». По даному питанню спеціалістами виконавчого апарату районної ради було надано роз’яснення з приводу того, що конкурс на дану посаду, передбачений Постановою КМУ № 545 від       12 липня 2017 року не проводився  і тому, призначення Пономарьової В.С.  на посаду директора ІРЦ без проведення конкурсу буде прямим порушенням вимог діючого законодавства. По даному питанню члени комісії прийняли позитивне рішення та запропонували винести його на рогляд дпутатського корпусу.

         По всім питанням порядку денного постійної комісії було прийнято позитивні рішення та рекомендовано до розгляду на засіданні сесії Близнюківської районної ради.



« повернутися до списку новин