Близнюкiвська районна рада

Пленарне засідання ХІ позачергової сесії Близнюківської районної ради

Переглядів: 762

Депутати районної ради затвердили звіт

про виконання районного бюджету за І півріччя 2016 року

26  липня відбулося пленарне засідання позачергової ХІ сесії Близнюківської районної ради. Заслухавши інформацію начальника фінансового управління Близнюківської райдержадміністрації Світлани Скупченко про виконання бюджету за І півріччя, депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2016 року  по доходах в сумі 55879,1 тис. грн. і видатках в сумі 54890,7 тис. грн.

Слід зазначити, що по загальному фонду є перевищення доходів над видатками в сумі 926,6 тис. грн.; а по спеціальному фонду - перевищення в сумі 269,7 тис. грн.

Також були затверджені наступні зміни до районного бюджету:

     За рахунок цільових субвенцій від сільських та селищної рад збільшено доходи загального та спеціального фондів районного бюджету на загальну суму 249,3 тис. грн., збільшено видаткову частину районного бюджету:

- відділу освіти Близнюківської районної державної адміністрації  в сумі 160,8 тис. грн., а саме: на дошкільну освіту 54,6 тис. грн., на загальноосвітні школи 86,7 тис. грн., в тому числі на харчування дітей в таборах відпочинку з денним перебуванням 52,3 тис. грн., на придбання запасних частин для шкільних автобусів 7,0 тис. грн., на придбання підручників для 4 та 7 класів 12,5 тис. грн.;

- відділу економічного розвитку і торгівлі РДА в сумі 76,1 тис. грн., а саме: на фінансування некомерційного комунального підприємства «Близнюківський РЦПМД» 66,1 тис. грн. та на комунальне підприємство  «Близнюківська ЦРЛ» 10,0 тис. грн.;

- Близнюківській районній раді в сумі 6,4 тис. грн. на реалізацію програми діяльності районного комунального підприємства «Трудовий архів у Близнюківському районі об’єднаний із селищною та сільськими радами району»;

- відділу культури і туризму райдержадміністрації в сумі 6,0 тис. грн. на виконання районної програми «Підтримки та розвитку культури у Близнюківському районі на 2016-2018 роки».

    За рахунок цільових субвенцій з державного бюджету збільшено доходи та видатки загального та спеціального фондів районного бюджету:

- за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій кошти спрямовано відділу освіти РДА на будівництво модульної котельні Добровільської ЗОШ, в сумі 774,2 тис. грн.;

- за рахунок освітньої субвенції кошти спрямовано на виплату заробітної плати працівникам загальноосвітніх шкіл району в сумі 84,4 тис. грн.;

- за рахунок медичної субвенції кошти спрямовано на виплату заробітної праці працівникам КП   «Близнюківська ЦРЛ» в сумі 36,5 тис. грн.

  Затверджено розподіл вільних залишків коштів загального фонду за станом на 1 січня 2016 року в сумі 14,0 тис. грн., а саме відділу освіти РДА для загальноосвітніх шкіл району на придбання паперу.

  Затверджено внутрішні зміни, згідно з клопотанням відділу культури і туризму райдержадміністрації.

     Також на пленарному засіданні сесії надано попередню згоду на прийняття з  державної  власності у спільну власність територіальних громад сіл, селища Близнюківського району приміщення інспекції сільського господарства в Близнюківському  районі  за адресою: 64801, селище   Близнюки  Харківської області, вулиця В.Складнєвої, будинок №3«б», загальною площею 106,3 м2.

     В ході засідання депутати підтримали Звернення до голови Харківської обласної державної адміністрації Райніна І.Л. та голови Харківської обласної ради Чернова С.І. щодо можливостей відкриття сезону полювання на території Близнюківського району в 2016 році, винесене на розгляд пленарного засідання за ініціативи депутата районної ради Миколи Геращенка.



« повернутися до списку новин