Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 661

     За ініціативи голови районної ради Володимира Бреуса, 13 лютого в залі засідань районної ради проведено круглий стіл з питань активізації об’єднання громад у Близнюківському районі.

    Спікером заходу, який проходив під керівництвом голови районної ради Володимира Бреуса та голови районної державної адміністрації Анатолія Калашника, виступив Віктор Нестеренко, радник з питань децентралізації Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування.

     Насамперед Віктор Вікторович презентував учасникам засідання -  селищному та сільським головам, керівникам  громадських організацій району здобутки та перспективи реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації на території Харківської області, наголосивши при цьому, що процес об’єднання громад незворотній.

     В ході засідання Віктор Нестеренко також ознайомив учасників круглого столу з досвідом роботи об’єднаних територіальних громад Харківської області, а створено їх, як зазначено в презентації, вже 18, та практичними аспектами процедури об’єднання територіальних громад.

     Жваве обговорення серед очільників органів місцевого самоврядування та представників громадськості викликало питання щодо перспектив об’єднання територіальних громад у Близнюківському районі.

     Підсумовуючи засідання,  голова районної ради Володимир Бреус та голова районної державної адміністрації Анатолій Калашник звернулися до селищного та сільських голів з пропозицією зважено та обдумано підійти до процесу об’єднання громад та вже вкотре обговорити дане питання в своїх громадах.

Презентація "Підведення підсумків реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації на Харківщині у 2018 році
та планування діяльності на 2019 рік"

 

 



« повернутися до списку новин