Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 592

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Згідно Плану підготовки до XLII сесії Близнюківської районної ради, 4 червня під керівництвом голови районної ради Володимира Бреуса та за участі голови районної державної адміністрації Сергія Володченка відбулось засідання президії Близнюківської районної ради. 

Члени президії, до складу якої входять голова та заступник голови районної ради, голови постійних комісій та фракцій районної ради, зібралися, щоб підвести підсумки по питаннях, попередньо опрацьованих постійними депутатськими комісіями, та остаточно узгодити порядок денний XLII сесії районної ради.

Адже злагоджена робота депутатського корпусу під час пленарного засідання сесії, де, власне, і приймаються життєво важливі для району рішення, залежить не лише від рівня підготовки матеріалів на засідання, а і від конструктивного діалогу між виконавчою та представницькою гілками влади..

За результатом засідання президія районної ради вирішила винести всі питання порядку денного на розгляд та затвердження сорок другої сесії Близнюківської районної ради. 



« повернутися до списку новин