Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 785

Погоджено основні показники районного бюджету на 2017 рік.

 

    14 грудня відбулося засідання постійної комісії  з питань економіки, бюджету  та фінансової діяльності Близнюківської районної ради. 

     Завершуючи бюджетний рік, під час засідання постійної комісії депутати схвалили зміни до районного бюджету на поточний 2016 рік.

     Зокрема, затверджено розподіл  освітньої та медичної субвенцій з державного бюджету, субвенції з обласного бюджету за рахунок медичної субвенції з державного бюджету на відшкодування вартості препаратів інсуліну та десмопресину під час забезпечення хворих на цукровий та нецукровий діабет, здійснено перерозподіл видатків згідно клопотань головних розпорядників бюджетних коштів районного бюджету, затверджені інші субвенції від сільських та селищної рад та здійснено  розподіл перевиконання доходів загального фонду районного бюджету станом на 01.12.2016 року.

 

      Заслухавши інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Світлани Скупченко про основні показники районного бюджету на 2017 рік, члени постійної комісії рекомендували до затвердження на сесії районної ради проект рішення «Про районний бюджет на 2017 рік». В зв’язку з тим, що на даний час ще не прийнято Закон України «Про Державний бюджет України на 2017 рік», даний проект був розроблений на підставі показників 2016 року.

     В ході засідання члени  постійної комісії розглянули та рекомендували до затвердження на сесії районної ради зміни до низки районних програм: Програми економічного та соціального розвитку Близнюківського району на 2016 рік, Комплексної програми соціального захисту населення на 2016-2020 роки та Програми підтримки Близнюківського районного спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР».



« повернутися до списку новин