Близнюкiвська районна рада

.

Переглядів: 428

Відбулося чергове засідання постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності

16 березня, під керівництвом голови постійної комісії Олексія Дідоренка, провела черговеза сідання постійна комісія районної ради з питаньекономіки, бюджету та фінансовоїдіяльності.

Активну участь в роботікомісії взяли голова районної ради Володимир Бреус та перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Протасов.

З метою забезпечення своєчасного  та цільового використання міжбюджетних трансфертів, члени постійної комісії погодили пропозиції Близнюківської районної державної адміністрації щодо затвердження інших субвенцій від Близнюківської селищної ради та Вишневої сільської ради, за рахунок яких дохідну та видаткову частини районного бюджету поповнено  на суму 397,212 тис.грн.

Дані кошти депутатами вищезазначених рад спрямовано на функціонування закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, а також на створення умов для забезпечення населення якісною та своєчасною медичною допомогою закладами охорони здоров’я первинної ланки.

З метою участі інвестиційного проєкту «Створення освітньо-культурного центру в рамках єдиного освітньо-культурно-спортивного простору в с. Садове Близнюківського району Харківської області» в конкурсному відборі інвестиційних, інноваційних, інфраструктурних та інших проектів розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2021 році, члени постійної комісії надали згоду на його співфінансування за рахунок коштів районного бюджетув розмірі 312,5 тис.грн., що складає 5% загальної кошторисної вартості проекту. Дане співфінансування буде здійснюватися в наступному році, в разі перемоги даного проекту в конкурсному відборі.



« повернутися до списку новин