Близнюкiвська районна рада

Відбулося пленарне засідання ХХVІІ позачергової сесії районної ради

Переглядів: 790

Відбулося пленарне засідання ХХVІІ позачергової сесії районної ради

      Депутати Близнюківської районної ради під час пленарного засідання ХХVІІ позачергової сесії, яке відбулося 23 серпня, відкоригували показники доходної та видаткової частин районного бюджету, завдяки чому буде своєчасно та в повному обсязі виплачена заробітна плата працівникам закладів охорони здоров’я первинної ланки району за серпень поточного року, функціонуватимуть на належному рівні заклади освіти тощо.

     З метою забезпечення надання якісної та своєчасної медичної допомоги мешканцям Близнюківського району, депутати внесли зміни і до районних програм, якими передбачається функціонування галузі охорони здоров’я району.

     В зв’язку з тимчасовим припиненням діяльності пологового відділення Близнюківської центральної лікарні, змінами до «Програми удосконалення медичної допомоги населенню Близнюківського району на 2018-2020 роки» передбачається виділення упродовж 2018 року коштів на загальну суму 25 тисяч гривень в вигляді   міжбюджетних трансфертів для забезпечення жіночого населення Близнюківського району своєчасною кваліфікованою акушерсько-гінекологічною пологовою допомогою КЗОЗ «Лозівське територіальне медичне об’єднання» (м.Лозова Харківської області). Кошти будуть виділятися поступово, відповідно до потреби. 

      З метою виготовлення проектно-кошторисної документації на проект «Будівництво закладу охорони здоров’я та соціальної допомоги (амбулаторії загальної сімейної медицини)  в селах Самійлівка та Добровілля  Близнюківського району  Харківської області, внесені зміни до «Програми удосконалення медичної допомоги жителям Близнюківського району на засадах сімейної медицини на 2016-2020 роки». Даними змінами передбачено виділити упродовж 2018 року на вищезазначені цілі за рахунок коштів місцевого бюджету, бюджетів інших рівнів та інших джерел, не заборонених законодавством, 800 тисяч гривень.

      Врахувавши пропозиції районної державної адміністрації, депутати погодили і зміни до Програми територіальної оборони Близнюківського району на 2017-2018 роки.

     Всі питання черги денної були попередньо опрацьовані на засіданнях постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності та президії районної ради, тож отримали одноголосну підтримку депутатів.



« повернутися до списку новин