Близнюкiвська районна рада

Відкриття меморіальної дошки біля Криштопівського ліцею в пам’ять Дениса Кочубея

Переглядів: 952

8 травня, в День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні на мітинг, з нагоди відкриття меморіальної дошки біля Криштопівського ліцею зібралися  учні, жителі села та гості,  щоб  вшанувати  пам’ять  Дениса Кочубея – нашого  земляка,   випускника цієї школи, який загинув 9 травня  2017 року, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України.

В урочистих заходах взяв участь заступник голови Близнюківської районної ради Микола Савченко.

Рівно рік назад страшна й безжальна звістка за лічені хвилини облетіла весь Близнюківський район: під час проведення АТО у с. Луганське Бахмутського району Донецької області загинув уродженець села Криштопівки, дев’ятнадцятирічний Денис Кочубей.

Свій патріотичний обов’язок Денис виконував в 53-ій окремій мотострілковій механізованій бригаді. За час служби він зарекомендував себе дисциплінованим, відповідальним бійцем. Його любили товариші, бо мав веселий, компанійський характер. Його чекали батьки та друзі. Та не судилося…

Указом Президента України посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Пам’ять про нашого земляка, який відав своє життя за мирне небо над рідною землею, навіки житиме в серцях рідних, близьких та знайомих йому людей.

 



« повернутися до списку новин