Близнюкiвська районна рада

Депутати Близнюківської районної ради внесли уточнення до районного бюджету на поточний рік

Переглядів: 758


 

 

 



 

Депутати Близнюківської районної ради

внесли уточнення до районного бюджету на поточний рік

          В ході пленарного засідання депутати затвердили зведений звіт  про  виконання  районного  бюджету  за І квартал 2016 року по доходах в сумі  28976,4 тис. грн. і видатках в сумі  27424,2 тис. грн., в тому числі по загальному фонду: доходи  в  сумі  28508,3 тис. грн.  і   видатки  в  сумі  27163,3 тис. грн. з перевищенням  доходів над видатками в сумі  1345,0 тис. грн.; по спеціальному фонду: доходи  в сумі 468,1 тис. грн., видатки в сумі 260,9 тис. грн., з перевищенням доходів над видатками в сумі 207,2 тис. грн.

     Депутати також внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік. Зокрема, збільшили доходи та видатки загального та спеціального фондів за рахунок коштів обласного бюджету виділених рішення обласної ради від 14 квітня 2016 року на загальну суму  4,9 млн.грн.

     За рахунок субвенції  з обласного бюджету  медичної субвенції з державного бюджету на відшкодування вартості препаратів інсуліну та десмопресину під час забезпечення хворих на цукровий та нецукровий діабет районний бюджет поповнено на 115 тис.грн.

     За рахунок інших субвенцій: на проведення санаторно-курортного лікування інвалідів загального захворювання та інвалідів з дитинства у санаторно-курортних закладах місцевої кліматичної зони 311 тис.грн., на проведення відпочинку осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, у санаторно-курортних закладах Харківської області 29 тис.грн.,  на забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів області технічним та технологічним обладнанням, спортивним знаряддям, тренажерами, спортивним інвентарем, безперешкодним доступом до будівель - 40 тис.грн., на капітальний ремонт резервного введення (0,4 кВт) з установкою трансформаторів для забезпечення I-ї і II-ї категорії електропостачання КП «Близнюківська центральна районна лікарня» 373 тис.грн., на забезпечення дошкільних навчальних закладів сучасним обладнанням прийнято до районного бюджету 60 тис.грн., на реконструкцію нежитлової будівлі спортивного залу, за адресою: вул. Притули, 10-а с.Садове Близнюківського району Харківської області 2749 тис.грн. та за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на придбання вакуумної машини  для Близнюківського району 1200 тис.грн.

       За рахунок залишку освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам станом на 01.01.2016 року на видання, придбання і доставку підручників і посібників для учнів загальноосвітніх навчальних закладів прийнято 56 тис.грн.               

      За рахунок цільових субвенцій від сільських та селищної рад збільшено доходну та видаткову частину загального фонду районного бюджету на 159 тис.грн.  

     За рахунок вільних залишків коштів загального фонду на 01.01.2016 року районного бюджету збільшено видаткову частину на суму 146 тис. грн., в тому числі: КП «Близнюківська центральна районна лікарня» для надання медико-соціальної допомоги учасникам бойових дій антитерористичної операції 23 тис.грн.,  на придбання питної води для учнів в загальноосвітніх школах 33 тис.грн., на придбання путівок на оздоровлення дітей соціально-незахищених верств населення 20 тис.грн., на висвітлення діяльності Близнюківської райдержадміністрації та Близнюківської районної ради в районній редакції газети "Нове життя" 25 тис.грн.

 

     З метою забезпечення ефективного використання коштів обласного бюджету та місцевих бюджетів селищної та сільських рад району, які будуть виділені на співфінансування проектів – переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» в 2016 році, депутати внесли відповідні зміни до Програми економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2016 рік.

       В ході засідання депутати заслухали та схвалили інформації про підсумки виконання низки районних програм та затвердили аналогічні програми на новий термін, серед яких – «Програма про запровадження стипендій та грошових заохочень Близнюківської районної ради на 2016-2020 роки», «Програма впровадження енергозберігаючих заходів щодо відшкодування відсоткової ставки за кредитами, отриманими населенням на означені цілі у 2016-2020 роках» та «Програма висвітлення діяльності органів влади Близнюківського району у засобах масової інформації на 2016 - 2018 роки».

     В ході засідання депутати прийняли рішення щодо реформування друкованого засобу масової інформації – районної громадсько-інформаційної газети «Нове життя» та  виходу Близнюківської районної ради зі складу співзасновників.

      На сесії депутати прийняли низку рішень щодо управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селища району. Зокрема, внесли зміни до Статуту новоствореного Близнюківського районного  спеціалізованого комунального підприємства «ГОСПОДАР» та призначили його директора, а також прийняли рішення щодо визнання Близнюківської районної ради засновником комунальної установи «Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».



« повернутися до списку новин